Motormässan

image83
PANG SA DET!
Bilen körde rakt in i huset när vi kollade på bilarna som körde. Alla sprang ut värsta action! Men det var ingen fara.. bilens front skadades bara lite. "äääh, den kan vi bara tejpa" sa han som körde. Haha. Bilen på bilden va den som krockade (dock otroligt dålig bild)

Dagens shopping

Efter jobbet åkte jag till Nova och skulle köpa leggings. Vilket jag även gjorde. Vita leggings som passar utmärkt till min svarta klänning. Men även detta hittade jag..

image80   image81

Topp - Vero moda 49,50 kr
Topp - Topshop 179,50 kr

Så fint väder.

Sitter på jobb och har rast nu, jobbar ju enda till 17 idag. barnen är ute, så j*vla härligt väder.
Men det negativa är att jag saknar J så jävla mkt just dessa dagarna när det är så soligt o vårigt ute!! Vill ha honom här.. ååååh!!!!!!!!!!!!


Önskelista

Nu har jag försökt komma in på blogg.se hur länge som helst, gav nästan upp, men helt plötsligt gick det. Blogg.se är hopplöst ibland!

Jaja, Fyller år på Måndag! som jag hoppas alla har koll på! Förväntar mig massvis av dyra presenter.
Här kommer en liten önskelista

♥ Presentkort på typ gina tricot (dom har otroligt snygga kläder!)
♥ Smycken, gärna med diamanter
♥ En ferrari
♥ Juicy couture dress - helst rosa.
♥ Sexig siden morgonrock
Ehh, det är vad jag kommer på nu. Är sååå dålig på sånt dära.

Ha en underbar Onsdag!

King charles spaniel!

image79

En king charles spaniel blir det troligtvis att vi köper. Pappa sa idag att han såg en sån hund idag och han va nära på att gå fram o ta den. Så söta e dom!! Såna valpögon! Myyysigt! Längtar tills man har en liten vovvsing springandes här i huset / i min blivande lägenhet. Min dröm sen jag va bara liten liten.
 Ser ni hur söt den är?
Såna valpögon!


Våffeldagen!

Har ni ätit några goa Våfflor idag? Vi gjorde våfflor med barnen idag. Så mumsigt! Och ikväll ska vi äta våfflor hemma oxå, så har praktiskt taget endast ätit våfflor idag. Det e ju bara våffeldagen en gång om året. Det e ju så gott!

Shopping igår!

image76image77image78

♥ Klänning ifrån Gina Tricot  129 kr
♥ Halsband ifrån Glitter  39 kr
♥ Öronhänge ifrån någon liten smyckesaffär  12 kr

...



Jag är så ensam!



Namn

Jag va inne på någon blogg och så hittade jag länken www.alltforforaldrar.se/svenskanamn och gick in där och kollade. Letade först på Kajsa och där stog det att mitt namn ligger på plats 73 (eller något sånt..) och letade sen på Jonas och han ligger inte ens på top 100. Mohahaha... ganska kul sida faktiskt o leta på olika namn.

Haha hittade denna hemsida oxå, hitta sitt porrnamn. http://www.stylesearch.se/redirect.aspx?type=f_url&url=http%3a%2f%2fwww.sinner.se%2fpornalizer%2ffemale.html
Mitt namn blev Deborah D-cup  Haha

Kramar

Ledig Måndag



Jahapp då har man en ledig måndag då! Tänkte slänga upp lite bilder jag som jag tog igår på Dockan.
Bild 1 och 2 - Vy ifrån Dockan lägenheten
Bild 3 - Det va så klart så man såg till Köpenhamn
Bild 4 och 5 - Jag dagen efter.

Ska nog ut o gå lite nu hade jag tänkt.

Kram Kram

Beach 08

image69
Nu är det slut med godisätandet!! och andra onyttigheter!! Fan måste ju få bort gedhänget och kärlekshandtagen till Beach 08. Köpt en jätte söt svart klänning idag (kommer bild senare), då kan man ju inte se ut hur som helst! Någon annan får äta upp godiset som jag fick av farmor!!

Födelsedagsfest hos Amanda!

image50
Detta var gårdagens festoutfit!
Bilden är dock tagen innan jag va helt färdig.
va tvungen o springa till bussen, så hann inte ta nytt kort..

Iallafall.. igår va de fest hos Amanda. Jätte kul!! Såklart hade jag med min något sega kamera. Men vafan.. bättre än inget, eller vad säger ni?
Mycket dricka och trevligt sällskap!! Även bra musik och WII såklart!


Jag tänkte iallafall lägga upp lite bilder på den galna festen!!
                

Orkar inte skriva om de olika korten. Detta är bara ett urval av kort som togs under kvällen hos Amanda.
Men i korthet kan man säga att de va barhäng, skit snack, soffdans, wiispelande och massa skratt.
Jätte trevlig kväll!! Detta får vi göra om.

Just de ja, vi tog taxi in till stan senare på natten (omkring 1.00 tror jag de va). Va på harrys. Egentligen 25 där.. vakten sa "okej tjejer denna gången kommer ni in, men nästa gång gör ni inte". Men jag stannade inte där så länge.. en halv timme kanske. sen gick jag hem, kände att jag behövde sova litta granna.

Fika med Sara

Faan... Nu har massvis sagt att jag ska ha skinnjackan ikväll, men så nu är jag i Malmö och tog bara med mig den varma jackan.. fan oxå! Ajja men det får gå det oxå, snöar ju ute, skulle frysa häcken av mig! Fast nu har de nästan slutat snöa!
Fan Fan Fan.
Precis kommit hem ifrån Stan, där jag fikat och pratat skit med Sara. Super trevligt. Inte träffat henne sen gymnasiet, och de va typ 2 år sen. Hon pluggar ju i Örebro så inte så konstigt.. Jätte trevligt iallafall, riktigt rolig tjej de dära.. köpte oxå en bok, en shoppoholics bekännelse. Jag som är en shoppoholic passar den nog bra.
fan va jag ångrar att jag inte tog skinnjackan! Kommer jag störa mig på hela hela kvällen. äsch! Jag blir nog fin ändå.
Nu har de äntligen slutat snöa!!
Peace and out!

Location : Dockan, Malmö

Nu är jag i Jonas föräldras lägenhet. Här är oförskämt tyst! Aldrig varit här ensam tror jag, eller jo, men då har ju Jonas kommit hem så småningom med ett leende på läpparna. Men nu är jag här alldeles ensam. Ska snart till stan och träffa Sara. sen ikväll är de födelsedagsfest hos Amanda. Snöar lite granna här nu, men inte så mkt. Ajja får väll göra mig lite iordning och gå mot stan då.
Peace and love!


Vilken jacka?

Nu har jag beslutsångest! Vet inte vilken jacka jag ska satsa på ikväll när jag ska festa! Vilken tycker ni?

  2  3

Jacka 1 : varm halvlång jacka
Jacka 2: Skinjacka, inte super varm
Jacka 3: KORT Vår jacka.

Det kan tilläggas att jag ska ha jeans till!

Men behöver verkligen hjälp! Vilken jacka tycker ni jag ska ha?

Så ska det låta..

image46
Nu har jag kollat på så ska det låta.  Mycket roligt program tycker jag. Carola fick spö ännu en gång. så härligt!! Målade naglarna samtidigt. Vinröda fick de bli denna gången. Fint Fint. Jonas har åkt upp till Tjurkö nu. Jag saknar det stället. Får se om jag kommer upp ditt någongång igen. Jonas och hans familj ska ha de årliga påskfirandet tillsammans med mostrar och morbröder med familjer. Känns konstigt att inte vara där. Men men sånt är livet!
Imorron är det fest iallafall och ska träffa Sara på dan. Trevligt värre! Så ska till Malmö ganska tidigt hade jag tänkt imorron. Ska sova i Jonas föräldrars lägenhet imorron natt. Dom är ju inte hemma. Ååååh va tomt!


Vinn Lipgloss!

Tävla & Vinn ett Lipgloss från Dior!! - foto: Eva Blixman


Nu är det tävlingsdags igen!!

Hos http://www.blixman.blogg.se/
Tävlingen pågår till Imorron Lördag klockan 12.00.


Någongång är det väll min tur att vinna?


Marie och Måns!

image43
Marie och Måns!
Så hemskt att Marie och Måns är tillsammans!! Fan, han gjorde ju precis slut med sin förra flickvän, och sen blir han tillsammans med Marie. Visst jätte söta tillsammans! men stackars hans förra flickvän. Om jag va hon hade jag varit helt förkrossad, speciellt att han blev tillsammans med Marie, en av Sveriges vackraste tjejer (enligt mig då). Så offentligt! Nej, jag lider med henne. Detta trodde jag aldrig, kom verkligen som en chock. En helt vanlig Lunda påg som råkade vara med i Idol, som säkert satt hemma och dreglade över Marie när hon va med i A teens.


åååh!

Waxa armhålorna!
Fy faan!! Köpte Andrea hard wax för någon vecka sen och tänkte att jag skulle prova det idag. Armhålorna. Men fy fan va hemskt det va. Eller så super ont gjorde det inte, men jävligt svårt att göra själv. Tänkte köpa en epilator kanske istället. Det sägs göra ännu ondare, men tänkte att det kanske är lättare att göra själv. Vet dock inte riktigt hur det funkar. Det får jag ta reda på...

Linne ifrån H&M

image40
Inköpt igår!
Detta ursöta Linnet köpte jag igår på H&M för 88 kr (ordinarie pris 98 kr). Jag hade H&M kortet så jag fick 10% rabatt. Gött. Planerat och ha de linnet på mig imorron kväll när jag ska festa.

Hoppas bara det inte blir snöstorm och skit!!








Jobbet!

Jobbet - skärtorsdagen
Jahapp då sitter man här på jobbet och gör ingenting. Väntar på att få gå på rast. Har bara 5 barn idag. så de e hääärligt. 5 barn av 13. Skickade precis hem Claudia oxå.. tänk om man kunde vara hon... sluta så här tidigt. Jag måste sitta här till 17.. fast har nog inte barn så länge.. så blir kanske 16-16.30 nånting..
Jonas kommer till mig idag iallafall. Även fast han inte har vinterdäck, och det e ju snö ute. Vi måste även till burlöv center. Ska till systemet (hoppas dom har öppet länge dock) och köpa present till Amanda, vet inte vad jag ska köpa dock. Men det viktigaste av allt är att jag får träffa jonas!!

Dagens outfit!

image38Dagens outfit!
Detta är dagens outfit när vi skulle ut och äta på restaurang nu ikväll. Inte för fint men inte alldeles vardagligt iheller.
♥ Jeans -  Only
♥ Stövlar -  ecco
♥ Svart bas linne
♥ Kofta - HM
♥ Sjal - Vero moda

Vi va och åt på en restaurang i Lund. Åt plankstek, så länge sen jag åt det. Förbaskat gott!! verkligen..


Grattis!

image35image36

Grattis Mamsen och Papsen på er 25 års bröllopsdag!

va tiden går snabbt när man har roligt..
4 barn senare så står ni här o ha varit gifta 25 år! Det är bara att säga grattis! Inte alla som klarar av..

hur svensson e jag?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son. Inte det inte..
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du.  Ja, det gör jag
[ ] Du känner någon som har samma efternamn som du. Inte mer än min familj + viss släkt
[ ] I din familj är ni 2 barn. Nä vi är 4
[x] Du bor i villa. Alltid
[x] Du bor i en tätort. Staffanstorp är nog en tätort kan jag gissa
[/] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla. Pappa är under 50, mamma över 50.
[x ] Dina föräldrar har gift sig. Ja, 25 år imorron
[ ] Din mamma är yngre än din pappa. Inte det inte..
[ ] Din pappa heter Lars. Nej.
[ ] Din mamma heter Anna. Nej.
[ ] Din familj har en Volvo. nej
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil. Nej
[x] Du har tillgång till Internet hemma. SÅKLART!
[x] Du har egen mobiltelefon. Ja
[x] Du har ett eget rum. ett rum har jag, men räknar det inte som mitt
[x] Du har varit utomlands minst 2 ggr.
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna.  Yes box
[ ] Du har varit i Grekland.  Nä
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger. Har kusiner med stuga där
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger. nä fy tusan..
[x] Ingen av dina föräldrar röker.
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig. Hur ska jag veta det?
[ ] Du har husdjur. Inte än iallafall
[x] Du får månadspeng. Min lön får jag ja
[x] De flesta i din familj är blåögda. Allihopa!
[x] Du äter på Mc Donalds. Det händer
X] Du följer Melodifestivalen.   Ja så där...

faaan.... 42% svensson!!

Dear diary!

Skulle bara säga
Jag har inte så hemskt mkt att säga idag!


Vinn en prenumeration!

image34
Hej!
Nu kan man vinna en helårsprenumeration på en tidning på www.designadinblogg.se
Gå in på bloggen för att se vilka tidningar du kan välja på.

OBS! Tävlingen pågår till Söndagen 23 Mars 20.00

Jag ska försöka vinna denna tävlingen, försök du oxå!

I gotta go my own way

Denna låten tycker jag är sååå fin! Har gått o sjungit på den hela dagen! Ifrån High school musical 2


I gotta go my own way


Gabriella
I gotta say what's on my mind
Something about us
doesn't seem right these days
life keeps getting in the way
Whenever we try, somehow the plan
is always rearranged

It's so hard to say
But I've gotta do what's best for me
You'll be ok..

I've go to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way

Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another colour turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away
I'm leaving today 'cause I've
gotta do what's best for me
you'll be ok..
I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way

Troy
What about us?
What about everything we've been through?

Gabriella
What about trust?

Troy
you know I never wanted to hurt you

Gabriella
and what about me?

Troy
What am I supposed to do?

Gabriella
I gotta leave but I'll miss you

Troy
I'll miss you

Gabriella
so
I've got to move on and be who I am

Troy
Why do you have to go?

Gabriella
I just don't belong here
I hope you understand

Troy:
I'm trying to understand

Gabriella
We might find our place in this
world someday
but at least for now

Troy
I want you to stay

Gabriella
I wanna go my own way
I've got to move on and be who I am

Troy
What about us?

Gabriella
I just don't belong here
I hope you understand

Troy
I'm trying to understand

Gabriella
We might find our place in this
world someday
but at least for now
I gotta go my own way
I gotta go my own way
I gotta go my own way

Tävling

Nu är det tävlings tips pågång igen!
Denna gången kan man vinna en ursnygg Tritoniklocka, värde 795.  En dröm, eller vad säger ni?

Tävlingen pågår till 22/3

Ni hittar tävlingen http://whattowear.blogg.se/1205572514_tvling_tritoni.html

Skoskav..

Jag fick skoskav i helgen, för att jag använde ett par skor jag inte använt på länge (mina air force one).
Jag får dock skoskav av de flesta skorna oavsett hur ofta jag använder dem!
Iallafall.. också idag skulle jag gå ner för trappan, så tro fan att jag stötte i mitt skoskav och rev upp det. Så sjukt ont gjorde det och började blöda och blöda och blöda, ville inte sluta!!! Då ringde jag såklart min älskade mamma och klagade lite och bad henne köpa plåster.. Aj vad ont de gjorde!

Förstår inte varför jag inte kan lägga in ikon länkar på min blogg! Har frågat på stylesearch hoppas jag får svar!

Jag ser det snöa jag ser det snöa!

image33
För fan igår va de vår!! och idag snöar det som bara den!! Vill inte!! Vill ha värme och vår!! Fast kul för barnen ifall det lägger sig.. (Alla ni som inte vet jobbar jag på förskola)

Såå trött!

Skickade ett lajv på lunarstorm (fjortisvarning jag vet). Tro nu inte att jag är där inne ofta, de va bara brist på att göra. Iallafall är sååå trött på alla 1000 killarna som adda mig på msn och är så... vet inte vad jag ska säga... SEXFIXERADE!!! det va nån kille som fråga om vi skulle vara KK osv osv... Att dom bara orkar ragga på internet!

Gustav 14 år!

image32

Har firat Gustav idag. Han fyller 14 år imorron. Farmor o Farfar har varit här och ätit lite å sådära skojjigt. Pappa, farmor och Gustav ska åka till Mallorca i sommar (de beställde resa idag).

(Jag saknar jonas)






Dagens outfit

image28      image31 

Detta är dagens outfit!!

♥ Tröja från yunkyard.se *använd för första gången*
♥ Favvo jeansen ifrån Only
♥ Min fina tatuering syns även lite granna på ena bilden.

Jag är verkligen en jeans och tröja/tunika brud! Men jag tycker om det och passar i det!

Vinn webcam!

image27
Det är nu Tävling på www.designadinblogg.se *den bästa sidan om hur man fixar med sin blogg!!*
Man har chans att vinna en webcam! Tävlingen avslutas dock Idag Söndag klockan 20.00. Skynda er om ni vill vara med i tävlingen!!!

VÅR!!

477568-26
Fy fan vilket härligt väder idag!! så soligt och varmt! Åtminstonde här i skåne land! Då måste man självklart ha sina ursnygga dior solglasögon på sig. Har varit en runda på burlöv center (även ifall mitt konto är näst intill tomt denna månaden) Skulle kolla en jacka som jag fått tips om på www.stylesearch.se Min nya favvo sida! Men den passade inte riktigt mig så köpte inte den. men fick köra med nerrullad ruta och med mina super fina solglasögon och hade även på mig min super fina korta svarta jacka och mina favvo jeans ifrån Only. Kännde mig riktigt somrig!!

Vill ha lägenhet!!

Hittat en suuuuper fin lägenhet på Värnhem. såå fin e den!

♥ 2,5 rum
♥ 50 kvadrat
♥ 2239 kr/mån
♥ 1 195 000 kr

Uuunderbar måste jag säga. hade tänkt att lägga upp bild, men det var fel filtyp.

Based on my birthday

Detta skrevs på Facebook. Läskigt sant!

"Your emotion is hard to predict. You can be sad this minute and happy in the next. People might find it difficult to follow your emotion and understand you. You tend to take things seriously. Your Love, You take your time to study a person before falling in love. Once you decide that he or she is the one, no one can stop you from making progress, even your partner."

Vi skulle varit tillsammans i 4 år..

image25
Vi skulle ha varit tillsammans i 4 år idag!!! 4 år! förstår ni? Istället sitter jag här ensam, och han vet säkert inte ens om det och är inte här med mig! Vi har varit med om så jävla mkt under dessa 4 åren. De bästa 4 åren i mitt liv. Saknar honom något så fruktansvärt. Vi har rest massa, som jag aldrig gjort innan jag träffade honom, och skulle inte gjort de iheller om det inte va för honom. Vi har varit i Paris med hans föräldrar när hans pappa fyllde 60, vi åkte till Gran Canaria (se bild!) i april förra året, helt underbart hade vi!! och sen nu i December va vi i London och turistade lite. Varje sommar har vi varit på Tjurkö i hans sommarstuga. eller i vår friggebod. Fått så nära kontakt med hans släkt på de viset. Den bästa tiden under vårt förhållande var när vi bodde ihop. i ett år ungefär. Så jääävla underbart!! Han är min bästa vän, han har alltid varit och kommer alltid vara, oavsett vad som händer!

Hundutställning 15/3-08

image24
Idag har mamma och jag varit på hundutsällning. Vi funderar på att köpa en liten hund och tänkte skaffa oss lite inspiration. Såååå mkt hundar har jag aldrig sett i hela mitt liv. Stooooora hundar och smååå hundar. Äckligt fula och super duper söööta!! Dessa som jag har gjort ett litet kollage av är ett par som vi funderar på.
Någon som har erfarenhet av någon av dessa hundar får jätte gärna höra av sig till mig. Jag längtar efter att ha en hund att mysa med, och köa accessorer till sååklart. Shopping narkoman som jag är!

Kommentarer gör min dag!


Andrea brazillian wax

image22
Nu har jag äntligen köpt Andrea Brazilian wax.Ska waxa armhålorna.. spännande och ooooolidligt ont kommer det göra.Jag har testat en liten bit, ska göra resten imorron. Aj aj aj. Men vill man va fin får man lida pin som man brukar säga. Ikväll ska jag till jonas o käka middag. Fast blir inte förren typ nio. Förhoppningsvis så sover jag över där med ;)

Kommentarer gör min dag!

J*vla förskylning!

Faaan... min förskylning håller på att komma tillbax.. Jävla ungar!

Vill ha! Vill ha!



image20

Jag vill ha örhänge med mitt namn.
så häftigt och personligt! Skulle vara guld värt.
Kostar dock lite granna, men det kan det vara värt!


Ett tips är att det finns på www.supastar.se


Kommentarer gör min dag!


Tisdag

image19
Snart fyller jag år!! eller ja 31 Mars. Då önskar jag mig en sån hära juicy couture dress. Men den e ganska dyr... ca 1000 spänn delen. men kan ju hoppas!!
Såååå het jag skulle vara i den!! Underbart!! Önskar mig även sexig sidenmorgonrock!! Brukar ha svårt att komma på vad jag önskar mig, men i år har jag kommit på ganska bra saker. Önskar mig även en ölmaskin, sån som Jonas har ni vet!! Så fräck den skulle vara i min framtida lägenhet. Unde rbart!!
Det var så kul på jobbet idag, alla barnen kollade alldeles konstigt på mig, men sen
sa alla barnen som är någorlunda gamla så att de kan prata bra att mitt hår var
jätte fint! Alla mina kollegor tyckte oxå att det var jätte fint, att jag passade super i det. Det e ju kul att höra. Fick även höra att jag ser äldre ut och det är ju bra. Jag ska
ha lite spa här hemma ikväll hade jag tänkt!! Ska göra ansiktskräm, peeling, sova
med mjölk i ansiktet, det sägs att det ska vara jätte bra för huden. Jag ska även prova min nya hårinpackning. så jag kommer vara jätte fräsch!!!

Kommentarer gör min dag!!

Från blondin till brunett

  image15         
Såhär såg jag ut innan förvandlingen!!

Blont och trist hår. (hemma färgat oxå!!







            image17 
Såhär ser jag ut nu!!

Brun-rött hår med mkt liv i. Dock mkt rött, men de försvinner sa hon.

Sån jävla tid det tog!! Kom dit 16.00 och va färdig 18.30. Men bra blev det iallafall.                                               

Kommentarer gör min dag!            

Dagens outfit!

image12Dagens outfit när man skulle åka och färga håret och allt fick bli:

min super fina svarta tunika
Mina nyaste par jeans, köpta ifrån Only
(mina nya favoriter)

Tänk att man ska ha sånt bry om vad man ska ha på sig när man bara ska till frisören.

Kommentarer gör min dag!

Tradera!

                             image10

Vann denna Dior handduk på tradera!! Fick hem den i veckan!!
Såå fin e den!!

Mys Lördag!

Inskickat ca 11.30

      image3

                                                  

       Såhär ser jag ut en helt vanlig mys dag!!
  • Mysis byxor - Julius Friends
  • Tröja med döskallar på.      

                                   
Sån solig o härlig dag idag!! Lite synd att sitta här dock!! Får gå ut en sväng senare.
innan va de 14 grader!!! bara 6 grader ifrån 20 grader, och då är de lixom sommar! så härligt!!

Mina föräldrar är på svågertorp så jag skickade bud med dem att de skulle köpa pasta salad till mig, på short stop.
Men så ringde mamma precis till mig och sa att de inte har pasta salad längre, blev alldeles chockad. Men de köper en baguett till mig istället! Mumsigt värre. och onyttigt! men de e ju Lördag så..

Hade hoppats få träffa jonas idag, men han skulle till ikea o så o fixa med hans lägenhet kan jag gissa, så det blev inte så tyvärr. men imorron förhoppningsvis. Inte sett skymten av honom sen i söndags. uscha!!

Min plan för dagen är att försöka bota mitt shoppingbehov!! Känner sånt sug för att shoppa igen!! Helt sjukt!!
Ska lägga fram alla alla mina kläder o skor o jackor o väskor på sängen, så att jag kanske förhoppningsvis förstår hur mycket saker jag har, det mesta använder jag inte ens, bara händer fint i gardroben.
Är så sugen att köpa en snygg klänning... en sommarklänning med nåt fint mönster och "den lilla svarta"..
och tygskor!! Tygskor är ju såååå inne i vår!! Måste ha måste ha!!!
och sen vill jag ha en louie vitton väska!! och juice couture dress!!! Har redan shoppat upp nästan hela min lön(dock satt över 5000 typ till mitt sparkonto)
Mitt sparkonto är jag otroligt stolt över däremot!! Inte alls tagit mkt pengar därifrån. Och det börjar bli ganska mkt pengar där..

Ajja nu ska jag ner o bota mitt shoppingbehov och vänta på min baguette!!

Kommentarer är alltid kul att få!!

Kram på er allihopa!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uppgraderat lite granna..


                                             
Nu har jag ätit min super goda baguette. Där är en bild på den. Mumsig! Fullkornsbröd och utan majonäs... lite nyttigare iallafall :P

Nelly.se har fraktfritt hela helgen! super sugen på en svart klänning där...!!! ÅÅÅÅH!!

 
Mitt senaste köp!! dessa ursnygga röda ballerina skorna!! så snyggt till den svarta klänningen!


Kram kram allihopa!


    

            


hej alla mina vänner!

Dagens bästa låtar:

Cassie - is it you
och
Colbie Caillat - Bubbly

Så bra låtar... vet ni inte vilka det är så måste ni ladda ner dem!! underbara!!

Ska fixa till mitt hår på måndag. Börjar bli lite nervöst. Ska färga mitt hår ifrån blont till brun-rött. och klippning

                            image2                     
                 Funderar på att klippa sån hära lugg, vad tycks?
                                                                              
                       
                                                                                            image3

                                                                                              Såhär ser jag ut nu!!


Tänkte mitt första inlägg skulle vara lite om mig..

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

DIG:
1. Hur lång är du? 165 cm 
2. Vad vill du bli när du bli stor? Framgångsrik
3. Vad pluggar du? Inget för tillfället
4. Har du långt hår? Nej, inte längre.
5. Vilken hårfärg har du? Just nu Blond, snart brunett dock
6. Sminkar du dig? Ja
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja.
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svarta string!
10. Har du kysst någon idag? Tyvärr inte

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Båda
3. Hur många syskon har du? 3
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Vi pratade vilken hund vi skulle köpa 
5. Vilken mat lagade din pappa senast? eeeh... korv o pommes
6. Hur många ställen har du bott på? 2 i S-torp och ett i Malmö
7. Vem i din familj stör du dig mest på? olika för varje dag
8. Vilken familjemedlem är snällast? Tycker alla är snälla.
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? eeh va o shoppade med lillbrorsan i söndags.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Jonas träffade jag i helgen
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? hos jonas
3. Har du kysst nån kompis? njo
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja
5. Vem har du varit kompis med längst? Oj bra fråga
6. Vem känner dig bäst? Jonas
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? 1 år ungefär
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nej
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu? Jeans, linne och kofta

2. Har du bytt om idag? Ja
3. Favorittröja? Har så mkt kläder!!
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? naket!!
5. Har du gett bort kläder nån gång? Japp till myrorna osv.
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Ja...
7. Har du handlat kläder genom Internet? ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? nja vet inte
10. Vad använder du för skor? mina timberlands oftast, annars svarta stövlar (inte gummistövlar dock!)

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Ja
2. Klä dig annorlunda? Tycker jag de e snyggt så..
3. Vara dig själv? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän?
6. Pierca dig? Ja
8. Ha sex på offentlig plats? Ja, med undantag!
9. Vara omogen? absolut!!
10. Äta småkryp? Nej !!!

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? Går inte i skolan.
2. Vad heter din favoritlärare?
3. Vad är ditt favoritämne?
4. Snyggaste läraren på skolan?
5. Har du bra betyg? Nej inte direkt
6. Tråkigaste ämnet?matte
7. Har du skolkat mycket senaste året? Gjorde iaf en hel del då jag gick i skolan.
8. Har du fuskat på prov? Nej
9. Hur tar du dig till skolan?
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när du vart i skolan? Ja umgåts.

RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? Nej?
2. När tuggade du tuggummi senast? Var längesen nu
3. När var du på semester senast? i December va vi i London en weekend
4. Vilken färg är det på din tandborste? rosa/röd tror jag
5. Är ditt hår tråkigt? nja vet inte riktigt
6. Vad har du för påslakan just nu? ska byta idag
7. Vem såg dig naken senast? Jonas
8. Hur ofta duschar du? Ja du oftast en gång om dagen.
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? Vad är de?
10. När ska du gå och lägga dig? om ett tag..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0