Detta gör min dag

såna hära kommentarer gör min dag :D  Jag blir så glad!

Sura (Sara) om Lite bilder..:
Gud vilka fina bilder på dig! Du är så söööt!


Tack sura!! Du gjorde min dag!!

Lite bilder..


Hittade bilder på mammas kamera.
Denna är tagen på Min brors 18 års dag



Pappas 50 års fest i helgen.

50-års fest


Igår hade pappa sin 50 års fest.
Det kom massa med folk och det var mkt trevligt. Pappas gamla chef, pappas barndomskompis som han inte träffat på 35 år, massor av pappas arbetskamrater, våra gamla grannar  osv kom, men dessa visste han inte om att vi bjudit. Hans barndomskompis kände han inte ens igen :P haha sen kom alla mammas syskon och farmors syskon oxå. Så det blev en hel del folk.
Men de va jätte trevligt. Mina små brödrar hade som uppgift att hälla upp dricka till alla... vin, öl eller va de ville ha.. och jag o min storebror hängde upp alla jackorna och va allmänt trevliga o sociala.. haha..
Drack en hel del vin o öl så till slut kände man sig lite lullig.. haha.. Fick min nya  mobil med av stefan (pappas morbror) som jobbar på telia. Den är bara fööör fin.
Hela dagen har jag väntat på bilderna från mammas kamera som min bror skulle skicka till mig, men de funka inte, så de bilderna får ni vänta med helt enkelt. 
Men jag bjuder på lite bilder iallafall..




Min långa lillebror (18 år)


Min pappa


Storebror (25 år)


Jag jag och bara jag (mitt bröst ser hel knas ut :S )


Lite folk..


Mamma kom in när vi hade syskon-tid.


Brorsorna o Farfar



Pappa 50 år

Grattis pappa som fyller 50 år idag!

50-års fest på Lördag!



My father!

Alla hjärtans dag..

Snart är änligen alla hjärtans dag slut.. eller ja snart o snart.
Alla hjärtans dag är så jobbig för oss singlar. Alla hjärtans dag handlar om kärlek.. fast egentligen behöver det inte vara kärlek till en "partner" utan det kan även vara kärlek till familj och kompisar..
Idag har jag som jag skrivit i ett annat inlägg varit och shoppat med Jonas.. en väldig bra vän, som även är mitt ex.. honom visar jag all kärlek som finns, fast på vänskapligt sätt nu förtiden..
Jag hade gjort allt för att hitta mr.right.. men jag är kräsen, och petig... Tänker inte nöja mig med första bästa inte.. har ioförsig träffat T ifrån Lund, men vet inte om han är Mr right än, det återstår och ser.
Alla hjärtans dag är ett fjasko för oss singlar, så jag bestämmde mig för att visa kärlek till mig själv idag och ikväll.. dagen började med att jag åkte och shoppade och unnade mig t.ex 2 klänningar (står i tidigare inlägg) , när jag kom hem gjorde jag en jätte god lasagne, sen hade jag lite hemma spa... ansikts peeling, ansikts mask, hårinpackning osv osv..
sen hällde jag upp vin, åt godis och kollade på melodifestivalen. Nu sitter jag här i soffan och har på mig mysiskläder och mystofflor, och bara unnar mig själv lite tid för mig själv..

Jag satt och kollade igenom alla alla alla mina kort på datan precis, och hittade ett alla hjärtans dag kort.


Kortet är taget när jag o Jonas (mitt ex) bodde ihop och han överraska mig med chokladfondue och massa ljus.. och en present (tror att de va nåt smycke eller nåt!)


Melodifestivalen

Nu kollar jag på melodifestivalen...


Shopping på Nova.

Idag har jag varit med Jonas på Nova och shoppat. Skulle köpa nåt fint som jag kunde ha på mig på pappas 50 års fest nästa lördag..
Jag hittade detta:


Två klänningar ifrån Gina Tricot


Den blommiga klänningen kosta 249 kr och den rosa kosta 199 kr.
Det blir nog den blommiga klänningen som jag ska ha på mig på festen, eller vad tycker ni?


Ifrån Kicks


Jag köpte även lite hudvårdsprodukter och Hårinpackning ifrån Kicks.

En väldigt trevlig dag, med mkt inköpt. Jonas fick oxå köpt massa idag, FÖR EN GÅNGS SKULL!

Jag var iväg och tränade imorse oxå.. eller Tränade o tränade.. haha... jag gick på rullbandet ett tag och sen kolla jag på de andra maskinerna och fattade inte ett skit, ska försöka ta mig till instruktionen av maskinerna på torsdag, hoppas jag hinner!

Ciao darlings!

Kvällsfika..

Nu har jag precis kommit hem från att varit i stan o tagit en kvällsfika med Ana.. o visade henne lite i Malmö, hon har ju precis flyttat hit ifrån sthlm, så hon behövde lite rundvisning..
Det var mkt trevligt.. men kallt!! brr...

Försov mig i morse... fick värsta paniken, hade satt klockan på 6.45 och vaknade 7.30, alltså 3 minuter innan jag skulle ta bussen... såån paniik!! så ringde mamma och hade tur att hon va ledig så hon bara "jag kommer direkt" haha hon e så söt, så jag kom inte försent iallafall.. FREDAG DEN 13DE!

Såg en..

bra film igår... med bra menar jag riktigt bra.. "The boy in a striped pyjamas"  tror jag den hete..
Den handla om en pojk vars föräldrar ägde ett koncentrationsläger, och han blir kompis med en som är på lägret... t.o.m jag började gråta i slutet! Men ska inte avslöja om ifall att ni får lust att kolla på den!

yey! Idag fick jag en avi att mina kläder som jag beställde ifrån Nelly i söndags kommit fram till hemköp..
Men snöa såå så jag ska hämta dom imorgon efter jobb.

På torsdag så ska jag på genomgång av maskinerna på gymmet.. så ska jag komma igång med träningen på lördag hade jag tänkt.. Jippi!!!!!!
Beach 2009 here I come!


Ciao


Trääänings dags!

Nu är jag stolt medlem på fitness24seven!


Nelly.se

Idag har jag shoppat loss på nelly.se.. äntligen har jag köpt min silvriga klänning, hoppas att den är lika fin på mig som på hemsidan iallafall..
Hittade även en skit snygg bikini.. på rea, så var tvungen o köpa den med.. haha.. o två armband oxå... så 950 spänn blev alltihop...
Nu väntar jag bara på att kläderna ska komma... la la la... 2-3 dagar tar det... står de åtminstonde..
Hoppas att de inte tar 1 månad, som med ellos kläderna... aldrig mer ska jag beställa kläder ifrån ellos.

Nu kollar jag på "the break up" ,  sen får det bli sängen så att jag orkar upp imorgon..
En ny vecka, nya utmaningar, har dock utvecklingsdag på fredag, så förskolan är stängd, o vi ska sitta o snacka o diskutera o grejjer.

Ciao

Tjejkväll

Igår var det tjejkväll med några tjejer. no shit sharlock lixom! haha..
Började med att sitta hos mig, dricka lite, spelade vattenfall och sådära.
Sen stack jag, emma och hennes kusin till slagt ,  de andra var trötta, skulle plugga idag och hade tåg att passa. Lite trist att alla inte följde med ut! Men det får bli nästa gång!!  Slagt var ingen höjdare iheller faktiskt.. massa skumt folk där!
Jag bjuder på lite bilder här iallafall!


Vi spela vattenfall!



Som slutade med att Anna fick dricka
vin ur en äggkopp



Vi allihopa..
Elin, Sandra, emmas kusin,
Anna, Jag och Emma

Fest

Ikväll är det fest här hos mig. Några tjejer som kommer hit.. det ska bli sååå grymt kul, och jag är laddad till tusen!
Sitter här o lyssnar på musik, dricker lite vin och chillar, innan jag ska kolla i gardroben vad man ska ha på sig ikväll.
Sen blir det slagt med! Hur kul låter inte det lixom?

Igår var jag hos T, alias Kakan. Det var mys, hans bästa kompis med flickvän var där och skulle laga mat till oss, vi fördelade dock oss, Jag o Madde lagade maten *gryyymt gott* och Killarna satt o pillade på datan och pratade skit..
haha...

Ciao

50 år..

Pappa fyller 50 år nu i februari och på inbjudningskorten till festen står mitt nummer..
så hela kvällen har folk ringt.. man känner sig lagom poppis då ;) haha

Ciao

Tisdag

Fan det är redan Tisdag, och snart är det helg igen!
Både idag o igår har varit ganska jobbiga faktiskt på jobbet. En av de jag jobbar med har varit sjuk, men kommer imorgon som tur är! Så vi har haft 2 st olika som varit hos oss o hjälpt till, som ingen av dom är så jätte bra på svenska.. men men det har funkat. Men känner mig heeelt trött när jag kommer hem. Idag fick jag börja en kvart tidigare för vi fick en tjej som är ganska ledsen på morgonen, och den kvarten gör sååån skillnad. Så jag stack hemifrån 6.25 idag och var hemma 18.. det kallar jag lååång dag!
Somnade inte förren ganska sent igår iheller!
så seeeeg ikväll!

Jag måste köpa nya jeans!! Någon som vill vara smakråd?

RSS 2.0